DJ’s Frank en Eva voor Serious Request door Raalte

HILVERSUM – DJ’s Frank van der Lende en Eva Koreman lopen in het kader van 3FM-actie Serious Request: The Lifeline op 22 december de etappe vanaf Raalte (naar Holten). Dit jaar wisselen drie DJ-koppels elkaar af tijdens een tocht die voert van Goes naar Groningen. Ze dragen het stokje over bij zogenaamde chequepoints: feestelijke evenementen waar actievoerders en bezoekers naartoe kunnen komen om hun inzameling aan de actie te doneren. Raalte is een van de locaties daarvoor.

Het duo Mark van der Molen en Rámon Verkoeijen loopt de route van Deventer naar Raalte. Aangezien de ervaring inmiddels heeft geleerd dat de DJ’s bekaf zijn na de tocht, zal in Raalte de aandacht vooral uit gaan naar Frank van der Lende en Eva Koreman, die er van start gaan. Het derde DJ-koppel: Sander Hoogendoorn en Herman Hofman doet Raalte niet aan. Zij nemen het stokje over in Holten en gaan vervolgens naar Hellendoorn, waar Mark en Rámon beginnen aan hun tocht naar Ommen. Frank en Eva lopen van daaruit verder naar Zuidwolde.

Dit jaar zet 3FM Serious Request: The Lifeline zich in de week voor Kerst (van 18 tot en met 24 december) in voor de slachtoffers van mensenhandel. De drie DJ-teams maken 24 uur per dag live radio en bezoeken de acties die luisteraars organiseren. Dit alles met één doel: het inzamelen van geld voor het Rode Kruis. Nieuw dit jaar is dat mensen een etappe kunnen meelopen en daarmee geld inzamelen voor het Rode Kruis. Aanmelden voor de sponsorloop kan via 3fm.nl/loopmee. Maximaal honderd mensen kunnen zich opgeven voor een etappe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.