Diverse activiteiten in Raalte ter ere van 75 jaar vrijheid

RAALTE – Raalte staat volgend jaar uitgebreid stil bij 75 jaar vrijheid. Van 11 april tot 5 mei vinden in het kader van Raalte Viert Vrijheid meerdere evenementen plaats in en rondom Raalte-dorp.

Op het programma staan onder andere een vrijheidsfeest op De Plas; diverse exposities (met onder andere oude foto’s) in de Plaskerk, de MOK-werf en het gemeentehuis; meerdere dans- en muziekoptredens en verschillende thema-uitvoeringen in het centrum van Raalte. Daarnaast worden de straten en winkels speciaal aangekleed. Op 5 mei volgen een vrijheidsdiner in de stijl van de jaren 40-50 en een groot, spectaculair afsluitend vrijheidsconcert met regionale artiesten bij de Kruisverheffing. De focus ligt op het uitdragen van eenheid, samenwerking, verbondenheid en gemeenschapszin. “We willen het samen doen met alle buurtdorpen”, zo stellen de organisatoren. “We nodigen iedereen uit om gebruik te maken van de speciaal ontworpen huisstijl en producten. Op deze manier kunnen ze hun eigen gezicht geven aan 75 jaar vrijheid.”

Meer informatie hierover is te vinden op staging2.raalteviertvrijheid.nl, Daar kan iedereen zich melden om vragen te stellen of mee te denken over het initiatief. Deze site wordt ook gelinkt aan de website Overijsselviertvrijheid.nl en de landelijke website. “We willen iedereen uitnodigen om ons te helpen of te ondersteunen”, zo stellen de organisatoren. “Zo zijn er ook verschillende Marshallpakketten waarmee je ons steunt zodat we dit mooie evenement kunnen realiseren.” Voor meer informatie kan men ook mailen naar info@raalteviertvrijheid.nl of bellen naar tel. 0572-366127.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.