Dienst in de Pauluskerk met Filipijns koor

HEETEN – Het Filipijnse koor Himig Natin is op zaterdag 30 november te gast bij een speciale dienst in de Pauluskerk in Raalte. Het koor is hier op uitnodiging van het Heetens Hulpgoederen Centrum Filipijnen. De komst van het koor valt vrijwel tegelijk met de verscheping van vijf containers met hulpgoederen. Maandag 25 november om 13.00 uur gaan er drie containers weg bij Boerhof Projectinrichters. Op dinsdag 26 november vertrekken nog eens twee containers vanuit Heerenveen met bedden van het Deventer ziekenhuis.

De dienst in de Pauluskerk begint om 19.00 uur. Voorganger is pastor Harry Bloo. Na afloop van de dienst staat er koffie/thee klaar achterin de kerk. Daarnaast worden de bezoekers getrakteerd op Filipijnse lekkernijen. Verder zijn er foto’s te zien van de eilandengroep.

Er is een deurcollecte voor de arme mensen op de Filipijnen. Ook kan men een bijdrage overmaken op NL64 RABO 120212749 ten name van het HHCP.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.