Lezing over de wolf bij IVN in Wijhe

WIJHE – Nu de wolf terug in Nederland is, komt dit legendarische roofdier regelmatig in het nieuws en werpt discussie op tussen voor- en tegenstanders. IVN afdeling Wijhe-Olst houdt daarom op donderdag 28 november  in het Langhuus in Wijhe een informatieve en objectieve lezing over de wolf.

De wolvenlezing wordt verzorgd door Erwin van Maanen van EcoNatura en is gebaseerd op beschermingsprojecten voor de wolf in Europa, ecologisch (veld)onderzoek naar de wolf en de relatie met mensen vanuit een diepgaande fascinatie voor het dier. Maanen gaat in op diverse aspecten, zoals de relatie tussen mensen en wolven en de betekenis van de wolf als ecologisch sleutelsoort in de natuur.

De lezing begint om 20.00 uur en is gratis voor leden. Niet-leden betalen 5 euro. Aanmelden vooraf is gewenst en kan via Jaap Gerkes, secretaris@ivn-wijhe-olst.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.