Dansen, macrameeën en repareren in Dorpshuus Heino

HEINO – Dansen, macrameeën of defecte spullen oplappen. Er is de komende periode weer van alles te doen en beleven in het Dorpshuus in Heino.

Op zaterdag 30 november wordt er ouderwets gezwierd over de dansvloer met live-muziek van eenmansband Chris. De dansavond is voor iedereen, jong en oud, toegankelijk. De zaal is geopend vanaf 19.30 uur, de muziek start om 20.00 uur. De entree bedraagt 6 euro.

Op maandag 2 december kun je in het Dorpshuus Heino werken aan een macramé plantenhanger van mooi touw en schijven hout. De hanger is voor diverse doeleinden te gebruiken, zoals planten, kaarsen of snuisterijen. Macramé is een handwerktechniek waarbij je verschillende draden samenknoopt. Door van draden te wisselen en verschillende knopen te gebruiken kun je verschillende patronen maken. De mogelijkheden zijn eindeloos.

De workshop begint om 19.30 uur en kost 22 euro, inclusief materiaal en eenmaal koffie of thee. Opgeven kan tot 28 november bij de balie van het Dorpshuus of via een mail naar workshops@dorpshuusheino.nl.

Repair Café
Iedere laatste zaterdag van de maand kun je tussen 9.30 en 12.00 uur in het Dorpshuus kapotte spullen laten repareren. Het moet wel gaan om kleine klusjes, zoals een lamp die niet meer aangaat, een defect koffieapparaat of een cd-speler die niet meer open wil. Dit mag tegen een vrijwillige bijdrage in het spaarvarken. Voor het gebruik van nieuwe materialen zoals snoeren, stekkers of zekeringen moet wel betaald worden. Ook worden er, tegen een kleine vergoeding, messen en scharen en alle soorten metaalboren geslepen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.