Dag van de Dialoog bij Landstede

RAALTE – Landstede Raalte houdt op woensdag 6 november de Dag van de Dialoog. Dit als onderdeel van de campagne Nederland in Dialoog die in de tweede week van november plaatsvindt. Tijdens deze week wordt er in meer dan negentig steden en dorpen een Dag van de Dialoog georganiseerd. Het thema voor dit jaar is ‘Verandering’. Mensen gaan met elkaar in gesprek over onderwerpen die iedereen raken zoals je thuis voelen en samenleven, -wonen en -werken. Onder leiding van dialoogleiders kan iedereen tussen 17.00 en 20.30 uur aanschuiven aan verschillende dialoogtafels. Een maaltijd wordt verzorgd. Locatie is Landstede aan de Zwolsestraat in Raalte. Aanmelding via Corry Boone: cboone@landstede.nl, tel. 06-18370257.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.