Home / Sallandcentraal / Dag van de Dialoog bij Landstede

Dag van de Dialoog bij Landstede

RAALTE – Landstede Raalte houdt op woensdag 6 november de Dag van de Dialoog. Dit als onderdeel van de campagne Nederland in Dialoog die in de tweede week van november plaatsvindt. Tijdens deze week wordt er in meer dan negentig steden en dorpen een Dag van de Dialoog georganiseerd. Het thema voor dit jaar is ‘Verandering’. Mensen gaan met elkaar in gesprek over onderwerpen die iedereen raken zoals je thuis voelen en samenleven, -wonen en -werken. Onder leiding van dialoogleiders kan iedereen tussen 17.00 en 20.30 uur aanschuiven aan verschillende dialoogtafels. Een maaltijd wordt verzorgd. Locatie is Landstede aan de Zwolsestraat in Raalte. Aanmelding via Corry Boone: cboone@landstede.nl, tel. 06-18370257.

Lees ook

Drie Raaltenaren vast na tonen nepwapen bij de Leeren Lampe

RAALTE – Bij de Leeren Lampe in Raalte zijn in de nacht van zondag op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.