Cult Raalte opent deuren in kader atelierweekend

RAALTE – Stichting Cult Raalte opent in het weekend van zaterdag 16 en zondag 17 november de deuren van haar werkplaats voor het publiek. Dit in het kader van het landelijke atelierweekend. De culturele werkplaats voor beeldend kunstenaars is in april verhuisd naar de Marktstraat 7 en beide dagen geopend van 11.00 tot 17.00 uur.

De volgende kunstenaars hebben er een atelier: Annette Wijninga, Bernadette Tulling, Marian Hage, Harry Vossen, Sybilla Tonissen, Marry Jurjens, Karina Wijninga en Erna Wijninga. “We zijn inmiddels met een grote groep, die op zoek was en is naar atelierruimte”, zo vertellen de kunstenaars. “Het winkelpand hebben we in bruikleen van de familie Ter Haar. We mogen hier tijdelijk verblijven en zijn nog steeds op zoek naar een vast onderkomen.”

In de winkeletalage is er om de zes weken een wisselende expositie. Hiervoor bestaat inmiddels een lange wachtlijst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.