Home / Sallandcentraal / Concert More Music Orkest in Okkenbroek

Concert More Music Orkest in Okkenbroek

REGIO – Het More Music Orkest verzorgt op zaterdag 16 november een najaarsconcert in zaal Ons Centrum in Okkenbroek. Het thema van de avond is ‘Ain’t got you’. Het orkest krijgt versterking van zangeres Marleen Rodijk.

Op het programma staan nummers van onder andere The Who, Abba, Earth and Fire, Shocking Blue, George Baker Selection en Abba. Aanvang is om 20.00 uur. De entree bedraagt 5 euro. Donateurs en basisschooljeugd mogen gratis naar binnen.

Lees ook

Natuurmomenten: Het verborgen meer

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.