Concert Bleke Rozen Ensemble in Trefpunt

HEETEN – Het Bleke Rozen Ensemble verzorgt op zaterdag 9 november een concert in Kulturhus Trefpunt in Heeten. Het ensemble bestaat uit sopraan Marina Besselink, alt Valérie Friesen en pianiste Femke de Graaf.

Hun programma ‘In het spoor van de Oriënt-Express’ staat in het teken van deze bekende treinreis. Die startte destijds in Londen en liep via Parijs en Wenen naar Istanbul en voerde door landen waarin de wereldberoemde componisten zoals bijvoorbeeld Willams, Brahms, Dvořak en Schumann hun repertoire hebben geschreven. Het ensemble laat spelenderwijs horen hoe de relatie tussen begeleiding, zang en tekst zich in het klassieke lied heeft ontwikkeld. Van heimelijke erotiek tot openlijke passie, van kinderlijke onschuld en humor tot diep verdriet.
De organisatie is in handen van Heerensociëteit Salahom Heeten in samenwerking met Kulturhus Trefpunt.

Aanvang is om 20.15 uur, inloop vanaf 19.30 uur. De entree bedraagt 10 euro (jeugd tot 18 jaar 5 euro). Na afloop van het concert is er een nazit in het KulturhusTrefpunt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.