Cheque van Uitzendbureau Salland voor peutervoetbal SV Raalte

RAALTE – Uitzendbureau Salland heeft een cheque van 349 euro overhandigd aan SV Raalte. De vereniging zal het geld gebruiken voor de peutervoetbalafdeling.

Met dit gebaar wil Uitzendbureau Salland SV Raalte bedanken voor de medewerking aan de banenmarkt van eerder dit jaar. Het complex van SV Raalte fungeerde toen als locatie. De banenmarkt was gericht op jongeren die op zoek waren naar een vakantiebaantje. De belangstelling was groot. Jan van Heun van Uitzendbureau Salland: “Succes moet je delen, vandaar dat wij erg blij zijn dat wij met deze cheque iets terug kunnen doen voor SV Raalte.”

Vlak voor de zomer is SV Raalte gestart met het peutervoetbal. Inmiddels zijn er 25 kinderen tussen de 2,5 en 5 jaar aan het voetballen. De kinderen worden in groepen van ongeveer twaalf op een speelse manier in aanraking gebracht met voetbal. Trainster Judith Schulten: “Mede door dit bedrag kunnen we investeren in materialen, zodat we nog betere en leukere trainingen kunnen geven.”

Uitzendbureau Salland kijkt alweer naar een datum voor een nieuwe banenmarkt in 2020 bij SV Raalte: “Naast SV Raalte gaan we ook andere verenigingen benaderen. Wij hopen dat zij hier, uiteraard met dezelfde insteek, aan mee willen werken.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.