Cellist en pianist Franken speelt in Nicolaaskerk

WIJHE – Op zondag 1 december staat tijdens het koffieconcert in de Nicolaaskerk weer een bijzonder muzikaal evenement op het programma. Lisa Franken komt spelen op de vleugel en op haar cello. Op beide instrumenten is zij een heel begaafd musicus. Ze speelt zowel klassieke als hedendaagse muziek.

Al sinds haar vijfde jaar speelt Franken cello en piano. Ze bezocht gerenommeerde conservatoria, zoals de Musikhochschule in Keulen, het Conservatorium van Maastricht en het Koninklijk Conservatorium in Brussel. Haar opleidingen op deze conservatoria sloot zij cum laude af met een Master of Music. Franken won prijzen op internationale concoursen in zowel solo- als kamermuziek. Sinds 1999 is ze met beide instrumenten actief als soliste en als kamermusicus. Als soliste trad Lisa op in diverse West-Europese steden en in Rusland.

Het koffieconcert is wederom vrij toegankelijk. De inloop met koffie of thee is vanaf 11.30 uur. Het concert begint om 11.45 uur en duurt ruim drie kwartier. In de uitgangscollecte kunnen bezoekers hun waardering laten blijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.