Brons voor GV Rats uit Raalte

RAALTE – Het Rhönradteam van Gymnastiekvereniging Rats uit Raalte heeft afgelopen zaterdag brons behaald bij een wedstrijd in Ede.

Isa Kosters, Chayenne ten Hof en Noor Roescher turnden in het hoge nivo 5, waarbij twee turnsters een oefening rechtuit moesten tonen, twee een spiraaloefening en twee een sprong over een rad moesten laten zien voor de landelijke jury. De cijfers van deze zes onderdelen werden het totaalcijfer.

Isa en Noor behaalden op hun hoge spreidhoeksprong van een ruim twee meter hoge rad beiden een persoonlijk record en Isa behaalde tevens het hoogste cijfer van alle deelnemers.

Met het rechtuitrollen werden de moeilijke draaien en rollen zelfstandig uitgevoerd door Isa en Chayenne. Het spiralen op de gladde houten vloer was lastig, maar Noor en Chayenne presteerden goed. Chayenne behaalde zelfs een persoonlijk record. Uiteindelijk werd het team op een zeer minimale achterstand derde van deze dag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.