Home / Sallandcentraal / Boerenrock in De Lantaarn

Boerenrock in De Lantaarn

HAARLE – Kapitein Høk en New River Coalfield treden op vrijdagavond 15 november op in De Lantaarn in Hellendoorn. Dat betekent een avondje boerenrock. Kapitein Høk, ooit opgericht voor eenmalig optreden tijden het Haarles Feest, speelt nummers van Normaal. Eenmalig is het allang niet meer. De Haarlese band treedt regelmatig op.

Kapitein Høk heeft die avond een speciale gast uitgenodigd: motorcoureur Jarno Dijkstra. ‘De Motorcross is OHIO’ en ‘Oerend Hard’; enfin u snapt de link. New River Coalfield, met roots in Heeten en Raalte, speelt normaal gesproken eigen werk, maar heeft sinds kort een tweede leven als coverband van Jovink. Kaarten à 8,50 euro (exclusief reserveringskosten) zijn verkrijgbaar via www.lantaarn.nl of bij de VVV Hellendoorn/Nijverdal, Café de Barbier in Hellendoorn én Café de Schoemaker in Luttenberg.

 

Lees ook

Lichaam aangetroffen in Wijhe

WIJHE – In de omgeving van de Assendorperdijk in Wijhe is donderdagochtend een levenloos lichaam …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.