Biodanza in de Zonnehof

RAALTE – Na een succesvol introductieprogramma in het najaar geeft Marike Pruim van CreaHeart volgend jaar een vervolg aan Biodanza in Raalte. In januari start zij met het programma ‘Groei naar Bloei’. De deelnemers krijgen tien lessen in de Zonnehof aan de Hartkampweg 6 in Raalte. “Biodanza zet je op diverse manieren in beweging. Niet alleen lichamelijk, maar ook ontstaan er bewegingen op het gebied van persoonlijke groei. Deze persoonlijke groei zal je dagelijkse leven verrijken”, zo stelt Marike. De eerste les staat gepland voor zaterdagochtend 11 januari en de laatste les op zaterdagochtend 6 juni. De lessen duren telkens van 10.00-12.00 uur en zijn meestal eens in de twee weken. De deur is geopend vanaf 9.30 uur. De deelnamekosten bedragen 125 euro (voor tien lessen). Voor meer informatie en aanmelding mail naar creaheart.nl@gmail.com. Op de website staging2.creaheart.nl is meer over de achtergrond van biodanza te lezen. Daar staan ook alle data van de lessen vermeld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.