Bij ONS Wijhe richt zich volgend jaar ook op de zakelijke markt

Bij ONS Wijhe richt zich volgend jaar ook op de zakelijke markt

Advertorial

WIJHE – Bij ONS Wijhe wil zich vanaf volgend jaar ook richten op de zakelijke markt. De horecagelegenheid (voorheen The Longhorn) is sinds december 2018 in handen van René en Claudia Pruisscher.

“We hebben al vele gasten mogen ontvangen voor een lunch of diner en feesten en partijen. Onze grote zalen hebben we opgeknapt en we willen in 2020 starten met de zakelijke markt. Denk aan trainingen, vergaderingen, workshops, netwerkbijeenkomsten, jubilea en bedrijfsborrels.”

“We zijn een multifunctioneel bedrijf dat zich richt op feesten, catering en vanaf volgend jaar dus ook de zakelijke markt. We zitten midden in het centrum van Wijhe op de Langstraat 19. Het is maar vijf minuten lopen van de grote parkeerplaats bij de AH en tien minuten lopen van station Wijhe. In ons prachtige nostalgische pand bieden we diverse diensten aan, maar we kunnen ook op locatie partijen verzorgen.”

René en Claudia hebben drie zalen tot hun beschikking. De eerste zaal is bestemd voor kleine groepen en heeft een café-uitstraling. De tweede zaal is geschikt voor groepen van dertig tot tachtig personen, heeft een industriële uitstraling en is uitermate geschikt voor workshops, presentaties en scholingen. De derde zaal is gericht op groepen van 70 tot (circa) 250 personen. “De zalen zijn uitgerust met diverse faciliteiten zoals een beamer en scherm. We kunnen de ruimtes ook aan elkaar verbinden, waardoor we de capaciteit nog verder vergroten. De soort bijeenkomst bepaalt de prijs. Wil je tijdens je bijeenkomst genieten van een drankje en een hapje? Wij regelen het!”

René en Claudia komen beide uit het zakelijke leven. René heeft tien jaar ervaring opgedaan in horeca en heeft als passie de organisatie van grote feesten en partijen. Claudia heeft met haar achtergrond in facility management en kwaliteitsmanagement jaren gewerkt bij diverse organisaties in het zakelijke leven. “De passie voor goed eten, authentieke gerechten en buffetten, zowel in onze eigen locatie als op locatie bij de mensen thuis, heeft ervoor gezorgd dat we nu een eigen zaak hebben.”

Vraag vrijblijvend een offerte aan, kom eens langs in Bij ONS Wijhe of neem een kijkje op staging2.bijonswijhe.nl of staging2.biju.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.