Home / Sallandcentraal / Autobedrijf Oving geeft banden, trekhaak en iPhone weg

Autobedrijf Oving geeft banden, trekhaak en iPhone weg

Advertorial

ZWOLLE – Van donderdag 28 tot en met zaterdag 30 november houdt Autobedrijf Oving in Zwolle zijn jaarlijkse Open Huis Dagen. Bezoekers die deze dagen besluiten een nieuwe Renault of Dacia aan te schaffen krijgen daar een gratis set all-seasonbanden, een trekhaak of een nieuwe iPhone bij.

Tijdens de Open Huis Dagen staan alle Renault- en Dacia-modellen centraal, waaronder de nieuwe Renault Captur en Renault Zoe. De deuren van het bedrijf zijn op donderdag en vrijdag van 10.00 tot 21.00 uur geopend, op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Een barista en professionele kok zorgen voor koffie en hapjes.

Lees ook

Coöperatie Welsum Duurzaam op zoek naar deelnemers

WELSUM – Coöperatie Welsum Duurzaam houdt op donderdag 4 november een voorlichtingsavond in dorpshuis de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.