Home / 112 / Auto zwaar beschadigd in Heino, eigenaar zoekt dader
 .

Auto zwaar beschadigd in Heino, eigenaar zoekt dader

HEINO – Vrijdagmiddag 1 november is een geparkeerde auto zwaar beschadigd in Heino. Dat gebeurde op op de iets verhoogde parkeerplek voor de Restaria Heino aan de Canadastraat. De eigenaar van de auto is op zoek naar de dader.

De eigenaar laat weten: “De auto stond daar van 13.00 tot 14.00 uur. Het was die dag erg druk met auto’s omdat het slecht weer was. Tegenover de cafetaria heeft lange tijd een witte bestelbus gestaan, waardoor er terplekke steeds maar één auto kon passeren. De baas van de cafetaria was boven de zaak en heeft wel een klap gehoord, maar niets gezien.

De schade is volgens de experts niet ontstaan door een personenauto, maar waarschijnlijk door een (kleine) vrachtwagen. Heeft u iets gezien of is er een auto met donkerblauwe laksporen bij u ter herstel aangeboden, wilt u dan contact opnemen via g.breedijk51@kpnmail.nl. De dader die het wel degelijk, gezien de klap en de beschadiging, gemerkt moet hebben, heeft de plek van het ongeval verlaten zonder een briefje te hebben achtergelaten.”

Lees ook

‘Een zwaar jaar, maar ook heel veel geleerd’

Roswyde Burgman, directeur van Hoftheater in Raalte blikt terug op seizoen 2020-2021 RAALTE – “Gelukkig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.