Home / Sallandcentraal / Ars Cantandi viert jubileum met najaarsconcert

Ars Cantandi viert jubileum met najaarsconcert

RAALTE – Vocaal ensemble Ars Cantandi viert vrijdag 22 november haar tienjarig bestaan met een najaarsconcert in de Plaskerk in Raalte. Op het programma staan werken van onder anderen Beethoven, Farmer, Lauridsen, Rheinberger en Whitacre.

Sinds ruim een jaar is Sonia Lynn Bjornsen de dirigente van Ars Cantandi. Onder haar leiding heeft het ensemble een groot aantal nieuwe liederen ingestudeerd die tijdens het concert te horen zijn. Daarnaast staan enkele werken op het programma die de afgelopen tien jaar zijn gezongen onder leiding van Janny van der Sande en later Mark Schrijver. Rianne Hoek van Dijke (piano), Maaike Gerritsen (viool) en Jeroen van Dijk (cello) bieden het koor de instrumentale ondersteuning.

Kaarten kosten in de voorverkoop 12,50 euro per stuk en zijn verkrijgbaar via de koorleden of de site van Ars Cantandi. Op de dag zelf kost de entree 15 euro. Het concert begint om 20.00 uur, de kerk is open vanaf 19.30 uur.

 

Lees ook

Natuurmomenten: Het verborgen meer

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.