Arjen Stegeman nieuwe voorzitter vv Heino

HEINO – Tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering van vv Heino droeg Peter Vervloet na negen jaar de hamer over aan de nieuwe voorzitter Arjen Stegeman. Als dank voor zijn bewezen diensten werd Vervloet door de KNVB onderscheiden met een zilveren bondsspeld.

Het was niet de enige bestuurswisseling die dit jaar binnen de voetbalvereniging plaatsvond. Hendry Ekkelkamp trad af als voorzitter van de sponsorcommissie; Bram Vervloet volgt hem op. Franc ter Laak vult de vacante positie van voorzitter van de kantinecommissie in en Joey Lute is de komende jaren opnieuw penningmeester.

Verder besprak het bestuur tijdens de algemene ledenvergadering het reilen en zeilen binnen de vereniging met de leden en werd een nieuw beleidsplan voor de komende vijf jaar gepresenteerd, dat vooral verduurzaming als speerpunt heeft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.