Arbiter steekt Lemele helpende hand toe

BORNE – Op sportpark ’t Wooldrik in Borne pakte sportclub Lemele na een weekje rust de draad weer op. Thuisclub BZSV de Blauwwitters moet dit seizoen nog wat kleur krijgen en heeft weinig spek op de botten. Onderschatting ligt op de loer, maar mits bij de les moeten de punten terug naar Zandeinde. Hetgeen geschiedde!

“Zeker, mooie overwinning”, bevestigde Remon Kleinlugtenbeld, die het scorebal in Borne mocht openen. “De eerlijkheid gebiedt wel te zeggen dat de scheidsrechter een handje hielp. Al direct in het begin maakte de keeper van hun hands buiten de zestien. Ik denk dat geel wel genoeg straf was, maar hij kreeg rood. Dus moesten ze met tien man verder. Nee, nee, zeker niet, hij durfde wel, geen thuisfluiter.”

In overtal liep Lemele uit naar een ruime zege. Voor de thee tilden Jelmer Kleinjan en Yoran Bakhuis de stand naar 0-3. De mooiste treffer kwam van de voet van Mitchell van Laar, die Ruan Weelink, doelwachter in Lemelse dienst, verschalkte met een boogbal van zo’n beetje de middenlijn. Bakhuis geeft antwoord en bepaalt de stand halverwege op 1-4.

“Het had echt een monsterscore kunnen worden”, blikt Kleinlugtenbeld kritisch terug. “We zijn niet echt zorgvuldig met de stortvloed aan kansen omgegaan.” Begin tweede bedrijf laten eerst Tim Woudsma namens de bezoekers en daarna Kent Arslani namens de gastheren het scorebord oplichten naar 2-5. In de slotfase doen eerst Kleinlugtenbeld en daarna Bakhuis de veldverhouding recht. Eindstand: 2-7.

Sportclub Lemele ontvangt zaterdag middenmoter Daarle. Het duel op Zandeinde begint om 14.30 uur.

Stand 4E: Blauw Wit ’66 9-25, Daarlerveen 9-22, GFC 9-21, De Zweef 9-20, ATC ’65 9-18, Lemele 9-17, SVV ’56 9-14, MVV ’69 9-10 (12-17, Daarle 9-10 (14-23), DRC ’12 9-10 (10-25), Heracles 9-7, Blauwwitters 9-5, sv Rijssen 9-1 (3-27) en SC Rijssen 9-1 (8-35).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.