Home / Sallandcentraal / Aftrap jubileumjaar bij CV de Zwabberaars

Aftrap jubileumjaar bij CV de Zwabberaars

RAALTE – Carnavalsvereniging de Zwabberaars uit Raalte viert de komende periode haar 44-jarig bestaan. De Raalter carnavalisten zijn van plan om flink uit te pakken. Het jubileumjaar wordt op zaterdag 9 november afgetrapt met de Prinswisselingsavond bij Zaal Zwakenberg, oftewel de Zwabberdelle.

Op het programma staan optredens van diverse Nederlandstalige artiesten: Raymond Smit, Wesley Wolters en Harrie Snijders. De Zwabberaars nemen die avond ook afscheid van Prins Frits de Eerste. Maar het hoogtepunt van de avond is natuurlijk de bekendmaking van de identiteit van de nieuwe prins(es). Dat gebeurt rond de klok van 23.11 uur op ludieke wijze.

De Zwabberdelle opent die avond haar deuren om 19.30 uur, het programma start om 20.00 uur. Kaarten zijn te koop aan de kassa voor 10 euro per stuk.

Lees ook

IJsselbiënnale: 28 kunstwerken langs de IJssel

REGIO – 28 werken van beeldend kunstenaars langs een fietsroute van ruim 120 kilometer langs …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.