A World of Music met drumfanfare St. Caecilia

RAALTE – Drumfanfare St. Caecilia geeft op zondagmiddag 3 november een concert in De Leeren Lampe. Het concert, getiteld ‘A World of Music’, staat in het teken van (pop)muziek uit alle continenten van de wereld.

De drumfanfare uit Raalte neemt het publiek mee op muzikale wereldreis langs onder andere Engeland, Brazilië, Mexico en Japan. Denk aan hits uit de James Bond-films, tango’s uit Zuid-Amerika en ritmisch slagwerk uit Afrika. Uiteraard wordt Nederland ook niet vergeten. Daarnaast treedt ook het Yoooo Orkest op. Dit orkest biedt kinderen uit Raalte en omgeving de mogelijkheid om samen orkestmuziek te maken.

Aanvang is om 14.30 uur. Kaarten zijn te koop aan de deur en kosten 5 euro per stuk (kinderen tot en met 12 jaar 3,50 euro).

Zie verder staging2.drumfanfareraalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.