Home / Sallandcentraal / 25e editie van Raalter Kroegendrive

25e editie van Raalter Kroegendrive

RAALTE – Bridge Liga Salland presenteert op zaterdag 9 november de 25-ste editie van de jaarlijkse Raalter Kroegendrive. De inschrijving is al gesloten. Maar liefst 364 deelnemers melden zich vanaf 9.30 uur bij Zwakenberg in Raalte. Vervolgens gaan zij naar de (andere) deelnemende horecagelegenheden (Lemonade, de Zwaan, Laurel’s, Zuiderbuur, Neuf, het Annahuis, Ufuk, Haenehof en Nieuw Peking).

De kroegendrive begint om 10.30 uur. De deelnemers wisselen om het half uur van locatie. Tijdens deze wisseling loopt men van kroeg naar kroeg, zodat het de hele zaterdag een drukte van belang zal zijn in het centrum van Raalte. Om 17.00 uur wordt het toernooi afgesloten met een prijsuitreiking.

Voor deze 25-ste kroegendrive heeft het bestuur extra prijzen beschikbaar gesteld en ligt er voor iedere deelnemer een presentje klaar.

Lees ook

Dag vol watersportclinics bij de Tippe

HEINO/RAALTE – Zwembad de Tippe in Heino krijgt op woensdag 12 augustus bezoek van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.