Home / Nieuws / Zonneschijntocht doet z’n naam weer eer aan

Zonneschijntocht doet z’n naam weer eer aan

RAALTE – Het zat de Zonneschijntocht afgelopen zaterdag mee. De rit kon verreden worden onder een stralende zon, waardoor alles aan de route mooi en kleurrijk oogde. Dit jaar mochten er 150 zieken en ouderen uit de gemeente Raalte mee.

Vanaf Raalte ging het noordwaarts om later na een flinke bocht linksom naar Heino te rijden. Vandaar voerde route terug naar Raalte om bij de Leeren Lampe uit te komen. Daar werden de deelnemers plus vrijwilligers getrakteerd op hapjes en drankjes. De Roalter Jongs verzorgden de muzikale omlijsting met bekende liedjes. Leden van de RAM verzorgden overal een veilige passage zodat de groep als een geheel bij elkaar kon blijven.

Om alle 150 deelnemers mee te kunnen nemen met deze Zonneschijntocht stelden zich 34 particuliere chauffeurs beschikbaar. TCR nam met vier busjes de rolstoelgebruikers mee. De RAM zette twaalf verkeersbegeleiders in. De Raalter bedrijven Beaphar, TCR, K2-reclame, Veldhuis Media, R&M kantoor- en designmeubilair, AH Raalte en Webshade steunden de rit met bijdragen.

Lees ook

Inloopspreekuren voor reizen met OV weer opgestart

REGIO – De OV-ambassadeurs starten weer met inloopspreekuren voor 55-plussers die meer willen weten over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.