WoWi-techniekbus bij bibliotheek Raalte

RAALTE – De Techniektour komt langs in Raalte. Op donderdag 24 oktober staat de WoWi-bus van 10.00 tot 16.00 uur geparkeerd op het marktplein van Raalte. Dat is vlak voor de deur van de Bibliotheek.

Kinderen en ook volwassenen kunnen zowel in de bus als in de bieb op allerlei manieren aan de slag met techniek. In de bus zijn diverse nieuwe technologieën te zien, zoals een greenscreen, een 3D-printer en Lego We-Do. In de bibliotheek is er een expositie van posters die de impact van data duidelijk maken.

Daarnaast kan elke bezoeker een Data Detox kit ophalen. Daarmee volg je een achtdaagse ‘kuur’, waarbij je elke dag een onderdeel van je digitale persoonlijkheid behandelt. Het gaat hierbij niet om minder gebruiken van bijvoorbeeld smartphone of social media, maar om meer controle te krijgen over je datagebruik. De Techniek Tour is mogelijk gemaakt door de provincie Overijssel en de Overijsselse bibliotheken in het kader van het project Techniektaal. Deelname is gratis; aanmelding vooraf niet nodig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.