Workshops EHBO aan baby’s en kinderen

RAALTE – Het Nederlandse Rode Kruis biedt de komende maanden een aantal workshops ‘EHBO aan baby’s en kinderen aan’ in gebouw De Helpende Handen in Raalte. In drie uur tijd oefenen de deelnemers de EHBO-vaardigheden bij de zeven meest voorkomende ongevallen/verwondingen bij kinderen: bewusteloosheid, verslikkingen, huidwonden, verstuikingen, brandwonden, hersenschuddingen en vergiftigingen.

De deelnemers krijgen na afronding een bewijs van deelname en een minigids EHBO aan kinderen en baby’s. De workshop duurt telkens van 19.00 tot 22.00 uur. De Helpende Handen is te vinden aan de Westendorplaan 132 A in Raalte. De workshop wordt door de meeste zorgverzekeraars in het aanvullend pakket vergoed. Inwoners van de gemeenten Raalte en Olst-Wijhe kunnen zich met een kortingscode (rk salland midden) aanmelden en betalen dan maar 5 euro in plaats van 18,50 euro. Wilt u gebruik maken van deze korting dan moet u zich aanmelden via ehboijsselland@rodekruis.nl met vermelding van naam, adres, postcode, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer en mailadres en op welke datum u de workshop wilt volgen.

De volgende workshops worden gegeven op 10 oktober (al vol) en 21 november. Eventueel biedt het Rode Kruis de workshop ook op locatie aan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.