Workshop acryl gieten in de Mozaïek

LEMELERVELD – Kulturhus de Mozaïek organiseert, in navolging van de eerste workshop in mei, opnieuw een workshop acryl gieten. Onder begeleiding van kunstenares Bertina Tilma maken deelnemers drie schilderijen.

Om mee te doen is het niet nodig om te kunnen tekenen. De groep gaat aan de slag met het mengen van de juiste kleuren. Met een medium siliconen of met een gasbrander creëeren de deelnemers cellen. Hier ontstaat een prachtig spel van kleuren en vormen.

De workshop vindt plaats op dinsdag 15 oktober van 19.00 tot 21.30 uur in Kulturhus de Mozaïek. Kosten bedragen 35 euro, inclusief alle materiaal. Opgeven kan via info@kulturhuslemelerveld.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.