Home / Nieuws / Woedende reacties op ‘jubelvideo’ van dode kat, politie roept op om rust te bewaren

Woedende reacties op ‘jubelvideo’ van dode kat, politie roept op om rust te bewaren

RAALTE – Afgelopen week verscheen er een video van een man die een kat zou hebben aangereden. In de video jubelt de man over de aanrijding. Het filmpje is inmiddels door duizenden mensen gezien en zet kwaad bloed.

De politie is op de hoogte van de video en heeft contact met de maker. “Het is een heftig filmpje waar wij ook van geschrokken zijn”, laat de politie in een reactie weten. “We weten wie de maker van het filmpje is en onderzoek wat er precies is gebeurd.”

Blijkbaar weet niet alleen de politie wie de maker van de video is, want de man wordt inmiddels ook benaderd door woedende kijkers. “Zowel de maker als wij worden bestookt met berichtjes en andere gekkigheid. Wij begrijpen dat deels, maar sommige dingen gaan echt te ver. Het verzoek is dan ook om daarmee te stoppen”, schrijft wijkagent Frank de Jonge.

Lees ook

Muziekbokaal voor gemeenten en Stichting Muziek Netwerk Salland

WIJHE – De gemeenten Raalte en Olst-Wijhe hebben voor hun inzet voor het muziekonderwijs op …

One comment

  1. Alles goed en wel maar is er niet een gezegde dat luidt: “Die wind zaait zal storm oogsten”?
    Blijkbaar voelde de maker van dit gruwelijke filmpje zich onaantastbaar maar ik vrees dat hij een grote inschattingsfout heeft gemaakt! Hij is met zijn laffe daad bewust veel te ver over de schreef gegaan en zal daarom de consequenties van zijn walgelijke daad ook moeten aanvaarden.
    Dat wil niet zeggen dat men de bedreigingen aan zijn adres ten uitvoer moet brengen maar laat hij er maar goed van doordrongen zijn dat dit EENS MAAR NÓÓIT WEER is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.