Wijnproeverij en workshop high tea in Trefpunt Heeten

HEETEN – Samen Heeten Samen Eten presenteert de komende weken twee activiteiten in kulturhus Trefpunt in Heeten. Op vrijdag 25 oktober verzorgt Paul Herbrink een wijnproeverij; op zaterdag 16 november volgt een workshop High Tea van Ineke Grootenhuis.

Tijdens de wijnproeverij staan wijnen uit Nieuw Zeeland centraal. Daarnaast krijgen de bezoekers verschillende hapjes aangeboden. Aanvang is om 20.00 uur; inloop vanaf 19.30 uur. De deelnamekosten bedragen 18 euro. Aanmelding is mogelijk tot 21 oktober. Tijdens de workshop high tea gaan de deelnemers samen aan de slag om hartige en zoete gerechten te bereiden. Aanvang is om 14.00 uur.

De deelnamekosten bedragen 17,50 euro. Er is plek voor maximaal twintig personen. Aanmelden kan tot 9 november. Ook meedoen aan één of beide activiteiten? Mail dan naar samenheetensameneten@gmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.