Wijhe kijkt terug op geslaagd Hallowieje

WIJHE – De rust in Wijhe is teruggekeerd na de zevende editie van Hallowieje. De griezels en spoken hebben het dorp weer verlaten. Het dorp kijkt terug op een heel geslaagd Halloween-feest. De vrijdag en zaterdag vormden traditioneel het hoogtepunt van het griezelfeest.

Vrijdag stond de Heksenmarkt opgesteld op het Van Dedemplein en konden belangstellenden meedoen aan een griezelpuzzeltocht door het dorp. De deelname aan de lampionoptocht aan het begin van de avond was weer goed. Onderweg was te zien hoe stuntman JP de Kam (foto) halsbrekende toeren uithaalde bij de molen. Wie nog niet genoeg had van alle spoken en griezels, kon zaterdagavond deelnemen aan de wandelspooktocht. In de omgeving van het dorp hadden de talrijke figuranten zich verdekt opgesteld om de deelnemers goed schrik aan te jagen.

Foto: Annet van Raalten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.