Weekend van de Nozems in Café Spoolder

LUTTENBERG – Op vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober vindt het jaarlijkse ‘Weekend van de Nozems’ plaats in Café Spoolder in Luttenberg.

Een matengroep organiseert daar al jaren elke herfst een feest rondom het welkende drankje Nozem Oil (op de markt gebracht door het team achter de Zwarte Cross).

Het programma begint ditmaal al op vrijdagavond 18 oktober met de Gay Pride-feestavond. Warmdraaien met muziek uit de gay-scene. Aanvang is om 20.30 uur. De entree is gratis. Maar het zwaartepunt van het programma ligt op het Nozemfest op zaterdagavond. Dat moet de boeken in als de Love Edition.

Verschillende DJ’s staan achter de draaitafels. Zo kunnen de bezoekers kijken en luisteren naar Vieze Vedi, Rave against the Machine en hoofdact The Allstarz. Deze laatste act brengt het gezellige van een kantinemiddag en het toffe van een clubavond samen. Van Hazes tot urban. Maar dat is nog lang niet alles. De organiserende maten zorgen altijd voor een hoop extra ongein. Hoe gekker hoe beter. De entree bedraagt 8 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.