Wandeling in Duursche Waarden

DEN NUL – Staatsbosbeheer verzorgt op woensdag 23 oktober weer een wandeling naar de vogelobservatiehut in de Duursche Waarden. Onderweg is er aandacht voor de flora en fauna in het gebied. De wandeling begint om 14.00 uur bij de balie van het Infocentrum IJssel Den Nul (Rijksstraatweg 109, Olst) en eindigt daar ook weer om 16.00 uur.

Aanmelden voor deze wandeling is niet nodig. De kosten zijn 5 euro (kinderen tot en met 12 jaar half geld). Voor meer informatie neem contact op met het Infocentrum IJssel Den Nul, evenementen@infocentrumijssel.nl, tel: 0570-745040.

Zie verder staging2.staatsbosbeheer.nl en staging2.infocentrumijssel.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.