Home / Sallandcentraal / Wandeling in Duursche Waarden

Wandeling in Duursche Waarden

DEN NUL – Staatsbosbeheer verzorgt op woensdag 23 oktober weer een wandeling naar de vogelobservatiehut in de Duursche Waarden. Onderweg is er aandacht voor de flora en fauna in het gebied. De wandeling begint om 14.00 uur bij de balie van het Infocentrum IJssel Den Nul (Rijksstraatweg 109, Olst) en eindigt daar ook weer om 16.00 uur.

Aanmelden voor deze wandeling is niet nodig. De kosten zijn 5 euro (kinderen tot en met 12 jaar half geld). Voor meer informatie neem contact op met het Infocentrum IJssel Den Nul, evenementen@infocentrumijssel.nl, tel: 0570-745040.

Zie verder www.staatsbosbeheer.nl en www.infocentrumijssel.nl.

Lees ook

Nu ook sleutelservice bij Autobedrijf Mollink

Roy Mollink kan met nieuwe apparatuur vrijwel alle auto-, huis- en fietssleutels maken RAALTE – …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.