Voorzitter SW4D krijgt lintje

RAALTE – Tijdens de afsluiting van de twaalfde editie van de Sallandse Wandelvierdaagse heeft Chris de Bont uit Raalte een koninklijke onderscheiding gekregen. Chris is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Hij kreeg de onderscheiding uit handen van burgemeester Dadema.

Foto: Chris de Bont (r) met een hoofdsponsor van de SW4D

Chris was van 1975 tot 1985 lid van de redactieraad van het tijdschrift voor Ziekenverpleging. Van 1995 tot 2005 was De Bont voorzitter van Fotoclub Salland. Als voorzitter van de Fotoclub heeft hij o.a. de samenwerking tot stand gebracht tussen de Fotoclub en de Sallandse Wandelvierdaagse. Ook heeft hij verbinding gezocht met Stichting Vrienden van De Cirkel Terminale Zorg. Deze samenwerking heeft geresulteerd in geschenkverpakkingen met fotokaarten, waarvan de opbrengst heel ten goede komt aan het hospice.

Sinds 2007 is De Bont voorzitter van Stichting Sallandse Wandelvierdaagse. Een geliefd voorzitter, zowel bij de vrijwilligers als de wandelaars. Onder zijn leiding is het wandelevenement uitgegroeid van lokaal en regionaal evenement, tot een landelijk en internationaal geliefd wandelevenement. Met zo’n tweehonderd vrijwilligers en vele betrokken partners en sponsoren draagt het evenement bij aan de sociale samenhang in Raalte en omstreken.

 

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.