Voorbereidingen Hallowieje in volle gang

WIJHE – De voorbereidingen voor de zesde Hallowiejeweek zijn in volle gang. Van dinsdag 22 tot en met zondag 27 oktober is het weer griezelen geblazen in Wijhe. “Het hele jaar door hebben we maandelijks bij elkaar gezeten”, vertellen Peter Lokate en Peter van Dartel, twee van de leden van de Hallowiejecommissie.

“Er is een gevarieerd programma met voor elk wat wils. Daarnaast hebben we gezorgd voor straatversiering in de vorm van oranje vogelverschrikkers in het centrum van Wijhe. Verder worden veel tuinen in Wijhe in Hallowieje-stijl aangekleed.” Op het programma staan onder andere de doorkomst van de SW4D op dinsdagochtend 22 oktober en een feestelijke vrijdagavond met de Heksenmarkt, een lampionoptocht en een griezelige stuntshow. Op zaterdag 26 oktober volgt de groots opgezette spookwandeltocht.

Zie verder: staging2.hallowieje.nl.

Op de foto: Peter van Dartel en Peter Lokate.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.