Volleybalvereniging Salvora zet sponsoren in het zonnetje

 .

RAALTE – Volleybalvereniging Salvora uit Raalte heeft de sponsoren in het zonnetje gezet. Dat gebeurde zaterdagavond rondom de met 2-3 verloren wedstrijd tegen HEVO.

“Een flink aantal bedrijven ondersteunt de club om de sport voor jong en oud betaalbaar te houden”, laat de vereniging weten. “Sinds halverwege vorig seizoen hebben we, met dank aan de drie shirtsponsors, nieuwe tenues aangeschaft.

Lenferink Schilders – Afbouw en Vastgoedonderhoud B.V., Elders Totaalinstallateur Raalte en ProWorks hebben ervoor gezorgd dat de teams de komende jaren weer goed voor de dag kunnen komen. De bedrijven ontvingen een fraaie bos bloemen, samengesteld door de trainingspakkensponsor van Dames 2, Passie Flora Salland.

Het boeket voor Lenferink Schilders – Afbouw en Vastgoedonderhoud B.V. is bezorgd op kantoor, zij konden helaas niet aanwezig zijn vanwege het vieren van haar 60-jarig bestaan. Namens de gehele volleybalvereniging Salvora: Van harte gefeliciteerd met deze bijzondere mijlpaal.

De uitslag was helaas voor Salvora teleurstellend, de dames uit Heino wonnen de spannende 5-setter met 2-3. Salvora nodigt u van harte uit om de wedstrijden van haar teams te komen bekijken. De teams spelen hun thuiswedstrijden in de achterste sporthal. Aanvang vanaf 12.30 uur. Tot de volgende kraker!!
De foto’s zijn zaterdag gemaakt door Johan Wolff. Johan bedankt voor je inzet!”

Meer foto's

 .
 .
 .

1 REACTIE

  1. De CMV teams, de jongste jeugd tot de C-jeugd, speelt af en toe in Raalte. 12 oktober spelen een aantal teams om 09.00 – 10.00 – 11.00 uur in Tijenraan. Wil je volleybal leren kennen, kom dan even kijken!! Het is een prachtige sport!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.