Volleybalvereniging De Hooiberg spekt de clubkas met speculaasactie

  OLST – Vanaf maandag 4 november start Volleybalvereniging De Hooiberg met de verkoop van Speculaasplakken van Bakkerij Jolink. De opbrengst van de verkoop gaat naar de verenigingskas. Volleybalvereniging De Hooiberg hoopt hiermee een mooi bedrag binnen te halen voor de clubkas. De opbrengsten worden door de kleine, maar snelgroeiende, vereniging onder andere gebruikt voor het aanschaffen van nieuwe materialen.

  In de week van 4 november gaan de teams langs de deuren in Olst en Boskamp om bestellingen op te nemen. De bezorging vindt plaats vanaf zaterdag 23 november. De speculaasplakken zijn afkomstig van Bakkerij Jolink en worden verkocht voor €5,-. De speculaasplakken kunnen bij bestelling of levering contant afgerekend worden. Volleybalvereniging De Hooiberg hoopt veel mensen blij te kunnen maken met deze overheerlijke speculaas en de clubkas op deze manier te kunnen spekken.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.