Uitvaartbeurs in Plaskerk in Raalte

RAALTE – Enkele plaatselijke uitvaartondernemers houden op zaterdag 2 november, de dag van Allerzielen, een uitvaartbeurs in de Plaskerk. Het gaat om Alfons van Breen Uitvaartverzorging, Ellen Overmars Uitvaart, Marcel en Marja Haarman persoonlijke uitvaartverzorging en Monuta Marja van der Wal in samenwerking met Henny Temmink Fotografie.

Tijdens deze beurs is er gelegenheid om met de uitvaartondernemers in gesprek te gaan over de verschillende mogelijkheden rondom een passend afscheid. Daarnaast kunnen de bezoekers informatie krijgen over rouwvervoer, uitvaartkisten, fotografie en video, kinderuitvaarten, rouwbloemwerk, urnen, sieraden, enz. Ook heeft omgaan met rouw en rouwverwerking, voor zowel kinderen als volwassenen, een belangrijke plaats op deze beurs. Tevens zijn medewerkers van de crematoria uit Zwolle, Nijverdal en Diepenveen aanwezig. Het duo Embrace en het koor MuSing verzorgen de muzikale omlijsting.

Op deze dag van Allerzielen kan er ook een kaarsje worden aangestoken voor een dierbare. De opbrengst van de kaarsjes is bestemd voor Stichting De Cirkel Raalte terminale zorg, Stichting Lef Raalte en Stichting Twentse Wens Ambulance. Deze goede doelen zijn ook vertegenwoordigd op de beurs. Die duurt van 10.30 tot 15.30 uur. Iedereen is welkom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.