Twee laptops voor Zelfregiecentrum Raalte

RAALTE – De Wincrease Groep heeft afgelopen week twee laptops met toebehoren beschikbaar gesteld aan het Zelfregiecentrum Raalte. De gift kwam tot stand na bemiddeling van de Raalter Uitdaging.

Het Zelfregiecentrum had dit verzoek ingediend om bezoekers de gelegenheid te geven om zelf flyers, activiteitenschema’s en nieuwsbrieven te maken. Daarnaast worden de laptops gebruikt voor de wekelijkse filmvertoning. De bezoekers van het Zelfregiecentrum zijn er enorm blij mee en bedanken Wincrease Groep voor deze bijdrage.

Zelfregiecentrum Raalte is een plek waar alle inwoners van de gemeente Raalte welkom zijn voor koffie, een praatje, een spelletje of een (creatieve) activiteit. Het centrum is vooral gericht op mensen die in een sociaal isolement dreigen te belanden. Het centrum is geopend op maandag en woensdag van 9.00 tot 16.00 uur, en is te vinden aan de Kerkstraat 13 in Raalte. Voor meer informatie bel naar tel. 0570-613747.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.