Twee keer goud en een keer brons voor Wijhese deelnemers NK dynamictennis

WIJHE – De Wijhese deelnemers aan het NK dynamictennis voor dubbels dat afgelopen zondag plaatsvond in sporthal De Lange Slag hebben maar liefst drie medailles in de wacht gesleept: twee keer goud en één keer brons.

Bert Liefers werd in de C-klasse Nederlands kampioen met invaller Harry Breuker (niet uit Wijhe afkomstig). In de D-klasse won het jonge Wijhese koppel Nick Heuvink en Nino Jansen eveneens de Nederlandse titel. De strijd om de derde plek was een Wijhes onderonsje. In een spannende wedstrijd bleken Ben en Inge Ruiter net iets sterker dan het koppel Gerrit Oosterink/Wim Voskamp.

De organisatie van het NK was in handen van TTV Wijhe. De club kijkt tevreden terug op het NK en is blij met de grote publieke belangstelling.

De Wijhese duo’s op een rij: vlnr: Harrie Breuker (invaller), Bert Liefers, Nino Jansen, Nick Heuvink, Inge Ruiter en Ben Ruiter.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.