TRYO en Dikkie Dik in het Hoftheater

RAALTE – Het Hoftheater presenteert het komende weekend twee voorstellingen. Op vrijdag 4 oktober komen onder de vlag van TRYO, oftewel Trio Cabaretiers Try-outen, drie cabaretacts naar het Raalter theater. Op zondag 6 oktober volgt de kindervoorstelling Dikkie Dik en Ik.

Elke TRYO is anders. De line-ups wisselen per avond. Ditmaal kan het publiek kijken en luisteren naar Arjan Kleton, Vlamousse en Henk Overdijk. Arjan Kleton ging eind 2014 voor het eerst als stand-up comedian het podium op, bijna 40 en een bucketlist. Dat was meteen een succes, dus ging Arjan er helemaal voor. Vlamousse bestaat uit twee dames die beiden studeerden aan Koningstheateracademie.

Het Leids Dagblad schreef over Vlamousse: “Schaamteloze grappige energiebommetjes, die prikken in gevoelige plekjes”. De 24-jarige Henk Overdijk won de juryprijs tijdens het Groninger Studenten Cabaret Festival. In het kader van Dierendag heeft het HOFtheater een speciale actie: Iedereen die TRYO bezoekt in een dieren-onesie krijgt gratis entree. Aanvang is om 20.15 uur. De entree bedraagt 17,50 euro.

Tijdens de voorstelling Dikkie Dik en Ik (2+) brengen twee acteurs met fysiek spel, veel slapstick en humor samen de wereld van Dikkie Dik tot leven. Ze spelen een spel met verdwijnen en verschijnen, met fantasie en werkelijkheid. Maar is hun fantasie niet te groot? Dikkie Dik & Ik is een foyer- en zaalprogramma in één: ook de foyer is namelijk omgetoverd tot een kattenwereld. Alles wordt gezien vanuit kattenperspectief. Het kleed kan zomaar van de uitvergrote tafel getrokken worden en met je pootje kun je vissen uit de vissenkom pakken! Aanvang is om 11.00 uur. Kaarten kosten 10 euro.

Tickets zijn verkrijgbaar via de kassa van het Hoftheater (0572-361361) of via staging2.hoftheater.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.