Training ‘Geef glans aan je leven’ in Raalte

RAALTE – Impluz en WijZ welzijn bieden vanaf dinsdag 29 oktober de training ‘Geef glans aan je leven’ aan in Raalte. Deze training is gericht op ouderen en mensen die moeten omgaan met beperkingen.

Bij het ouder worden komen mensen onherroepelijk in aanraking met verlieservaringen. Het verlies van werk, het moeten missen van dierbaren, het verminderen van sociale relaties, een lijf dat begint te protesteren; het vraagt veel om op een positieve manier met deze veranderingen om te gaan. Rode lijn in deze cursus is: hoe zorg je ervoor dat je leven plezierig en zinvol blijft verlopen? De training omvat vier bijeenkomsten van twee uur en bestaat uit het uitwisselingen van ervaringen en het doen van oefeningen (ook thuis). De training gaat van start op 29 oktober van 9.30 tot 10.30 uur in Raalte. De overige data zijn 5, 12 en 19 november.

Voor meer informatie en/of aanmelding neem contact op met het secretariaat van Impluz, tel. 0570-604900, e-mail info@impluz.nl of zie staging2.impluz.nl/cursussen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.