Home / Sallandcentraal / Top 700 Café in Elckerlyc

Top 700 Café in Elckerlyc

LUTTENBERG – In het kader van de viering van het 700-jarig bestaan van Luttenberg vond er in 2018 een feestelijke week omtrent de Luttenbergse Top 700 plaats in Elckerlyc. Een week lang stond het dorpshuis in het teken van muziek. Dat krijgt dit jaar op zaterdag 26 oktober een klein vervolg. Dan wordt er onder de noemer Top 700 Café een feestelijke avond gehouden in het dorpshuis.

De deuren zijn geopend vanaf 20.00 uur. Het programma van de avond begint om 20.30 uur met ‘De plaat en jouw verhaal’, waarbij verschillende Luttenbergers meer vertellen over hun favoriete nummers. Of over jeugdherinneringen die samenhangen met muziek. Ook een verhaal? Geef je dan op via www.luttenbergtop700.nl.

Na het eerste programmaonderdeel volgt de quiz ‘Muziek is mien lèèm’. Volgens het ‘Ik hou van Holland’ concept worden er in rap tempo tal van speelrondes afgewikkeld. Niet alleen de kandidaten doen mee; de hele zaal mag ze ondersteunen.

De afsluiter van de avond is ‘De Verzoekplatenshow’. Met de gerenommeerde DJ’s Stefan (Klein Koerkamp), Niek (Kleine Toereers) en Erik (Hogeboom) gaan alle remmen los. Muzikaal en visueel want gedurende de gehele avond worden er, net als bij de Top 700 vorig jaar, livebeelden en videoclips getoond op een groot scherm.

Overigens is er ’s middags al een livestream vanuit Elckerlyc te volgen via www.luttenbergtop700.nl.

Lees ook

Nieuwe fietsroute rond Sallandse Heuvelrug in teken van streekproducten

REGIO – De HORT, Hellendoornse Ondernemers in Recreatie en Toerisme, Toeristisch Bureau Hellendoorn en Salland …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.