Home / Sallandcentraal / Themamiddagen van Activiteitengroep 55+

Themamiddagen van Activiteitengroep 55+

HEETEN – De Activiteitengroep 55+ uit Heeten presenteert de komende weken een tweetal themamiddagen in Kulturhus Trefpunt. Op woensdagmiddag 9 oktober is Anneke Schep te gast. Onder de titel ‘Zet jij de bloemetjes buiten’ vertelt zij een humoristisch verhaal over ouder worden. Op woensdagmiddag 30 oktober volgt een middag met twee vrijwilligers van het IVN. Zij vertellen van alles over vogels. Daarna krijgen de bezoekers een natuurfilm te zien. Het programma begint beide keren om 14.00 uur.

Lees ook

Jaarverslag: SallandWonen tevreden, maar ook zorgen over financiën

RAALTE – Corona of niet, SallandWonen heeft de belangrijkste projecten die gepland stonden voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.