Home / Sallandcentraal / Theatervoorstelling voor mantelzorgers

Theatervoorstelling voor mantelzorgers

RAALTE – Het HOFtheater in Raalte vormt op dinsdag 15 oktober de locatie voor ‘De Mantelzorgmonologen’, een theatervoorstelling over mantelzorg. De voorstelling is gratis toegankelijk voor mantelzorgers en hun familie of vrienden, maar ook voor professionals.

De bezoekers maken kennis met drie mantelzorgers: een jonge mantelzorger, een oudere mantelzorger en een werkende mantelzorger. Het publiek wordt meegenomen in hun wereld. Er valt genoeg te lachen, maar de bezoekers voelen ook de onmacht, de bureaucratie, het onbegrip en het verdriet. Aanvang is om 19.30 uur; inloop vanaf 19.00 uur. Iedereen kan de voorstelling gratis bezoeken.

Aanmelden is wel verplicht via de website van Evenmens..

Lees ook

Keolis breidt dienstregeling verder uit

REGIO – Per 31 mei heeft Keolis de dienstregeling in Almere, Gelderland, Overijssel en de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.