Sylvia van der Heide stopt als fractievoorzitter van BurgerBelangen Raalte

RAALTE – Sylvia van der Heide heeft aangegeven haar functie als fractievoorzitter van BurgerBelangen Raalte over te willen dragen. De tijdsinvestering die deze functie met zich meebrengt laat zich lastig combineren met haar gezin en een nieuwe baan. Ben Nijboer zal het fractievoorzitterschap overnemen, zo meldt de partij op haar website.

Van der Heide over haar keuze: “Mijn taak als raadslid en fractievoorzitter heb ik met veel plezier en toewijding gedaan. Toch heb ik nu besloten, in goed overleg met de fractie, om te stoppen als fractievoorzitter. Een pittige baan, het gezinsleven en het werken als raadslid, maar ook als fractievoorzitter, vraagt om goede planning en kost energie. Ik wil me 100 procent inzetten en mijn taken op de juiste manier uitvoeren. Ik heb echter ervaren dat dit niet goed lukt als ik alles wil blijven combineren.”

Binnen BurgerBelangen gaat Van der Heide wel verder als raadslid, waar ze zich gaat richten op bepaalde dossiers, zoals het sociaal domein. “Daarnaast wil ik de vrijheid hebben om persoonlijke keuzes te maken qua werk en opleidingsmogelijkheden in de toekomst, zodat privé en werk goed in evenwicht blijven.”

Foto: BurgerBelangen Raalte

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.