Stöppelkaters presenteren prins tijdens nieuwe Show Night

RAALTE – De Stöppelkaters presenteren op vrijdagavond 8 november de eerste editie van de Stöppelkaters Show Night in De Leeren Lampe. Dit nieuwe programma komt in plaats van het traditionele Katerspektakel. De eerste editie heeft als thema ‘the Koffers’. Het programma is gevuld met dans, show en muziek. En natuurlijk presenteert de nieuwe carnavalsprins(es) zich aan het publiek.

De Raalter carnavalisten benadrukken dat de avond ook geschikt is voor publiek dat minder met carnaval heeft. Diverse gelegenheidsartiesten uit Raalte en omgeving coveren nummers van onder andere André Hazes, Simone Kleinsma, Barry Manilow, Willem Duyn, Kenny Rogers en Ronnie Ruysdael, maar dan wel met nieuwe teksten.

Daarnaast is er muziek van de Friese troubadour Jelle B. In zijn eentje, gewapend met een akoestische gitaar, brengt hij diverse evergreens ten gehore. Ook kunnen de bezoekers kijken en luisteren naar One Two Trio, bekend van hits als ‘Juffrouw Toos‘, ‘10 Kleine Tuinkabouters‘, ‘Toedeloe’ of het ‘La-la’- lied. DJ Hitch uit Lemelerveld sluit de avond feestelijk af.

De identiteit van de nieuwe prins(es) wordt rond 23.00 uur bekend gemaakt. De Stöppelkaters Show Night begint om 21.00 uur (deuren geopend vanaf 20.30 uur). De voorverkoop start op 25 oktober. Kaarten à 11 euro zijn verkrijgbaar bij Schulten Lederwaren in Raalte of anders ’s avonds aan de kassa van De Leeren Lampe.