Sportclub Lemele probleemloos langs Rijssen

LEMELE – SV Rijssen is de samensmelting van de clubs Rijssen Vooruit en RKSV. Voorlopig is een en een nog geen twee voor de fusieclub, getraind door Gerald Willems. Met slechts een schamel puntje op het conto weet de nieuwe boreling alleen plaatsgenoot sportclub Rijssen op doelsaldo onder zich te houden. Voor thuisclub Lemele was het zaak Zandeinde niet te degraderen tot kuuroord voor de kwakkelende bezoekers uit Rijssen.

“We hebben ons gerevancheerd voor de nederlaag tegen ATC”, vond Remon Kleinlugtenbeld. “We vonden dat we moesten winnen vandaag. Dat hebben we gedaan met goed voetbal. Ze gaven veel ruimte weg, daar hebben we goed van geprofiteerd. Ze hadden een goede keeper, anders had de score hoger uitgepakt.”

De aanvaller opende met een afstandschot de score na een half uurtje ballen. Nog voor de veldacteurs aan de thee gaan kogelt Jelmer Kleinjan de bal in de kruising. Als na de thee de neer de frontlinie gemarcheerde afweerroutinier Steven Warmelink de derde voor Lemele tegen het net frommelt is het over en uit. Of toch niet? De fusieclub gaat er in geloven als Mike Willems de bal met een knappe volley uit de lucht plukt en verlengt tot achter ballenvanger Ruan Weelink. De equipe van Gerald Willems heeft nog een minuutje of acht om dichterbij te komen. De verdediging wordt verwaarloosd en in de zeeën van ruimte welke ontstaan profiteren eerst Bart Marsman, terwijl het laatste woord is aan Yoran Bakhuis. 5-1 geen centje pijn voor de equipe van Mats Timmerman.

Sportclub Lemele reist zaterdag af naar Daarlerveen. Op sportpark De Belt wordt op half drie afgetrapt.

Stand 4E: De Zweef 6-14, Blauw Wit ’66 5-13, Daarlerveen 6-13, ATC ’65 5-12, GFC 6-12, Lemele 6-11, Daarle 6-10, SVV ’56 6-8, Blauwitters 6-5, DRC ’12 5-4 (3-17), Heracles 5-4 (15-19), sv Rijssen 6-1 (2-15) en SC Rijssen 6-1 (4-21

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.