Slechte start voor de Sallandse dammers

WESEPE – TDT Salland moest zaterdag 5 oktober 2019 thuis in Het Wapen van Wesepe aantreden tegen Harderwijk 2. Hoewel vooraf werd beseft dat het Sallands team het niet gemakkelijk af zou gaan, werd toch nog met 9-11 nipt verloren.

Heetenaar Gerrit Visscher en de Steenwijker John Folkers openden de score met 2 remises. Het was de Onnanees Jan van Buiten die als eerste een blauwtje liep (2-4). Beemtenaar Fred van Amersfoort kon al zwoegend niet verder komen dan remise, maar gelukkig was het de Raaltenaar Ab Steenbergen die de stand weer in evenwicht bracht. Vervolgens vielen er voor de Apeldoorner Hans van Hal en de Beekbergenaar Dick Beking gelijkwaardige remises te noteren (7-7). De Vroomshoper Hilco Braakman leek het beste van het spel te hebben, maar zijn opponent sleepte er nog net remise uit. Colmschatenaar Jan Preuter moest op zijn beurt al het mogelijke doen om het op remise te houden.

Loenenaar Marco Veneberg leek ook niet verder te komen dan remise, maar in het eindspel vergaloppeerde hij zich, waarmee de ploegnederlaag ook een feit was (9-11).

Op zaterdag 19 oktober 2019 is er voor TDT Salland CT, ook in Het Wapen van Wesepe, de tweede wedstrijd tegen een team uit Gooi & Eemland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.