Home / Sallandcentraal / Seizoen Sociëteit Heino van start

Seizoen Sociëteit Heino van start

HEINO – Het seizoen van de Sociëteit Heino is weer begonnen. De leden brachten vorige week een bezoek aan het American Motorcycle Museum in Raalte. Vanaf eind september tot eind april tekenen telkens vier andere leden van de club elke twee weken voor de organisatie van een activiteit op donderdagavond.

Op de uitnodiging van de volgende activiteit in het Dorpshuus staat cryptisch: ‘Het Onbekende Land?’ Vier leden weten het en de overige sociëteitsleden laten zich verrassen. De Sociëteit Heino kan nog enkele leden gebruiken. Neem contact op met een van de bestuursleden of mail naar bestuur@societeit-heino.nl.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.