Seizoen Sociëteit Heino van start

HEINO – Het seizoen van de Sociëteit Heino is weer begonnen. De leden brachten vorige week een bezoek aan het American Motorcycle Museum in Raalte. Vanaf eind september tot eind april tekenen telkens vier andere leden van de club elke twee weken voor de organisatie van een activiteit op donderdagavond.

Op de uitnodiging van de volgende activiteit in het Dorpshuus staat cryptisch: ‘Het Onbekende Land?’ Vier leden weten het en de overige sociëteitsleden laten zich verrassen. De Sociëteit Heino kan nog enkele leden gebruiken. Neem contact op met een van de bestuursleden of mail naar bestuur@societeit-heino.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.