Schuilenburg zorgt voor meer groenbeleving

RAALTE – Schuilenburg in Raalte Noord heeft gezorgd voor meer groenbeleving. Met medewerking van Hovenier Mecklenfeld Tuinen is het terras van De Noaber aangepast. Er is een pergola geplaatst en op en rond het terras zijn bloemen, struiken en bomen geplant.

Daarnaast is het terras van Gebouw C vergroot. Dit was een grote wens van de bewoners. Dankzij de gemeente kan er nu ook echt veilig een rondje rondom Schuilenburg gewandeld worden. Er is een pad gemaakt in het gras aan de kant van De Noaber, er zijn twee bankjes geplaatst om te genieten van het uitzicht en even bij te buurten. Iedereen is welkom om een bezoekje te brengen aan het terras, een wandelingetje te maken of een potje te jeu de boulen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.